Traducció no oficial gentilesa de Google

SETMANA DE LA CIÈNCIA

La Setmana de la Ciència és un esdeveniment, posat en marxa l’any 1996 i organitzat per la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació, que té el propòsit de divulgar el coneixement científic arreu Catalunya.

Al llarg de la Setmana de la Ciència, que té lloc al mes de novembre, es conforma un programa col·lectiu d’activitats i actes de divulgació científica de diverses entitats com universitats, centres de recerca, museus, associacions i empreses.

D’aquesta manera s’ofereix a la societat, especialment a la joventut, fórmules originals i properes de transmetre el coneixement científic, alhora que es divulguen diverses tasques científiques del sistema català.

Els Museus de Martorell prenem part d’aquesta iniciativa i, anualment, gestionem i posem en marxa diferents actes i activitats que es vinculen a museus i equipaments municipals com l’antiga Farmàcia Bujons o el Jaciment Arqueològic de Santa Margarida.

D’aquesta manera fem valdre les diverses tasques de caire científic que s’associen a aquests equipaments alhora que donem conèixer l’art, la història i la cultura del patrimoni de Martorell.

Podeu consultar les activitats vinculades a la Setmana de la Ciència que realitzem des dels Museus de Martorell al programa publicat al lloc web de l’esdeveniment, a les nostres xarxes socials o a través de la newsletter de museus del mes de novembre.