Traducció no oficial gentilesa de Google

CREART

L’octubre de l’any 2020 els Museus de Martorell vam posar en marxa el projecte ‘CreArt. Cicle d’activitats artístiques per adults’.

CreArt va néixer amb voluntat d’oferir a la ciutadania diferents iniciatives artístiques que tinguin relació amb els museus i equipaments, de manera que els i les assistents puguin sentir-se més a prop de l’art, la cultura i el patrimoni del municipi.

Les activitats, que es realitzen un dijous a la tarda de cada mes, són d’allò més variades i fins ara han permès posar en pràctica diverses tècniques com l’estampació, l’aquarel·la, la pintura acrílica i el dibuix ràpid.

La temàtica de cadascun dels tallers artístics mensuals s’escull en funció del vincle amb l’equipament on es realitza i de la temporada de l’any amb què coincideix.

L’activitat és gratuïta i d’adreça únicament a adults. Per assistir-hi, és imprescindible fer la reserva prèvia a cadascun dels ‘CreArt’ a través del portal entrades.martorell.cat.

Podeu informar-vos dels CreArt de cada mes consultant les nostres xarxes socials, a través de la nostra newsletter mensual o dins el portal entrades.martorell.cat.