Traducció no oficial gentilesa de Google

NADAL ALS MUSEUS

Per Nadal, des dels Museus de Martorell programem diverses activitats i esdeveniments per poder gaudir de la cultura i el patrimoni del municipi en família, emmarcades en la proposta municipal ‘La Màgia del Nadal’.

Algunes d’aquestes propostes són el ‘La minyona de L’Enrajolada ens explica un conte de Nadal’, que es realitza anualment i s’adreça a infants de 4 a 10 anys, i els tallers i activitats de caire nadalenc que es realitzen el matí del penúltim diumenge de desembre al jardí de L’Enrajolada, Casa Museu Santacana.

Podreu consultar l’oferta de cada any al programa ‘La Màgia del Nadal’, a les nostres xarxes socials i a la newsletter mensual del mes de desembre.

La minyona de L’Enrajolada ens explica un conte de Nadal

Al mes de desembre, la minyona de L’Enrajolada acull a infants de 4 a 10 anys a l’interior de L’Enrajolada, Casa Museu Santacana, on els explica un conte de Nadal amb el qual aconseguirà fer-los viatjar en el temps fins al segle XIX.

La casa museu, engalanada per l’ocasió, es converteix en un testimoni fidel de com es decoraven i es gaudien les festes fa més de cent anys enrere.

A l’activitat els infants hauran d’entrar sols i sense adults. És imprescindible fer reserva prèvia pel portal entrades.martorell.cat.