Traducció no oficial gentilesa de Google

DIA INTERNACIONAL DELS MUSEUS

Des del 1977 el Comité Internacional dels Museus (ICOM) organitza cada 18 de maig, el Dia Internacional dels Museus (DIM). L’objectiu d’aquest dia és donar visibilitat als museus, convertir-los en protagonistes per un dia i també conscienciar sobre la importància que aquests espais tenen a les nostres vides, com a llocs d’intercanvi cultural, d’aprenentatge, d’enriquiment personal, de gaudi i de benestar social i emocional.

Fa més de 20 anys que els Museus de Martorell participem de la celebració del Dia Internacional dels Museus a l’entorn de la data del 18 de maig. Durant aquests dies programem activitats adreçades tant a públic general, com familiar o més especialitzat.

L’any 2008 també ens vam incorporar a la celebració de la Nit dels Museus, també organitzada per l’ICOM i d’àmbit internacional, durant la qual obrim les portes d’un dels nostres museus en un horari diferent a l’habitual per a programar una activitat participativa i adreçada a tot tipus de públic.

Durant aquests anys hem organitzat exposicions, visites comentades i teatralitzades, exposicions, jocs, xerrades, conferències i concerts de tot tipus.

A continuació, us oferim detall de la programació del darrer Dia Internacional dels Museus a Martorell: