Traducció no oficial gentilesa de Google

INTARTVENCIÓ

IntArtvenció va néixer l’any 2016 i consisteix en una setmana durant la qual duem a terme intervencions artístiques als carrers i espais públics de Martorell, al mateix temps que programem exposicions temporals i activitats tals com xerrades, taules rodones i activitats familiars a l’entorn de l’art urbà.

Durant aquests anys, han anat passant per la nostra població artistes nacionals i internacionals de caire molt diferent: Muretz i Antonio de Felipe a l’edició del 2016, Okuda San Miguel a la del 2017, Sfhir i Lily Brik a la del 2018 i Toni Espinar, M’ho o el col·lectiu FeministART l’any 2021. Concretament el 2021, IntARTvenció també coincidí amb les setmanes de creació al MUXART. Espai d’Art i Creació Contemporanis per part dels artistes seleccionats a l’exposició “Processos. Un projecte sobre la creativitat artística”, comissariat per Rafa Haro i Laura Bel d’Obertencanal.

D’altra banda, a les diferents edicions d’IntArtvenció , hem comptat amb la col·laboració d’entitats artístiques locals, tals com els Amics de l’Art de Martorell i els Artistes Plàstics de Martorell.