Traducció no oficial gentilesa de Google

Inici > Exposicions > ‘Caput aut navis. A cara o creu’

‘Caput aut navis. A cara o creu’

Centre d’Interpretació del Patrimoni Històric, ‘La Caserna’.

Inauguració: Dimecres 15 de març de 2023.

Horari: 19:00 h

El dimecres 15 de març, a les 19 h, inauguració de l’exposició “Caput aut navis. A cara o creu” al Centre d’Interpretació del Patrimoni Històric, ‘La Caserna’ de Martorell.

A través de l’Oficina de Patrimoni Cultural de la Diputació de Barcelona, i amb el nom d’un dels jocs més populars de l’antiguitat, aterra a Martorell aquesta exposició formada per 72 peces del fons del Museu de Granollers que ens convida a fer un passeig pel món del joc en temps antics.

A la mostra, petites peces que normalment reposen emmagatzemades en caixes prenen un nou protagonisme i ens expliquen com es jugava des dels temps dels ibers i els romans fins a l’època medieval.

Peces del fons del Museu de Granollers.

Activitats Vinculades a l’exposició ‘Caput aut navis. A cara o creu

Dimecres 15 de març a les 19 h

Inauguració de l’exposició i visita comentada a càrrec del comissari de la mostra.

Diumenge 16 d’abril a les 12 h

Visita comentada al Pont del Diable i a l’exposició ‘Caput aut navis. A cara o crue’ a través de la qual podreu conèixer la història del Pont del Diable i la seva construcció per, posteriorment, observar i entendre alguns dels jocs que es van fer servir des de l’Època Antiga fins a l’Edat Mitjana.

Imprescindible reserva prèvia a través de la web entrades.martorell.cat.

Diumenge 21 de maig d’11 a 14 h

Ludi Romanorum

En el marc de l’exposició “Caput aut Navis”, no podeu faltar a aquesta activitat familiar on els més petits aprendran diversos jocs de taula i de terra propis del món grecoromà.

A càrrec de KuanUm.

Activitat gratuïta amb aforament limitat.