Traducció no oficial gentilesa de Google

BIBLIOTECA AUXILIAR

L’Arxiu Municipal de Martorell posa a l’abast del ciutadà un recull de llibres en els quals Martorell i la seva comarca són el perfecte teló de fons de totes aquestes publicacions que ens ajuden a conèixer un xic més la nostra història.

La Biblioteca Auxiliar de l’Arxiu Municipal de Martorell s’ha de consultar presencialment a les seves dependències i no fa préstecs. Agrairíem que ens contactés prèviament a través del formulari de contacte o trucant al telèfon 93 774 04 21

 

A part de la biblioteca auxiliar, l’Arxiu Municipal de Martorell també compta amb una Hemeroteca de temàtica diversa, sempre relacionada amb la vila de Martorell. La majoria de les revistes que s’hi conserven són butlletins municipals, però també s’hi ofereixen números editats d’entitats i empreses del poble.

Us convidem que consulteu els inventaris per descobrir el ric patrimoni documental editat que tenim a l’Arxiu Municipal de Martorell, a banda de navegar per les edicions que ja es tenen en format digitalitzat, a l’abast de tothom.